Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona École espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语!

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Från Europa :
0034 93 467 85 85
Från USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss på Skype
Skype Me™!

NY Camino Campus!

Vi vill erbjuda den allra bästa servicen till våra studenter, så att du verkligen njuter av din tid i Barcelona, och lär dig så mycket spanska som möjligt.

Det är därför vi har utvecklat vår "Camino Campus", som ger till våra studenter boende på skolområdet, mitt i centrum av Barcelona.

Om du väljer att bo i vår på plats boende, får du automatiskt alla vår "Camino Campus" förmåner (se nedan), med extra aktiviteter och valfria extra klasser (Practicum).

Dessa fördelar är kostnadsfritt för alla studenter som bor på våra studentlägenheter på skolområdet i vår Camino Campus, men närvaro är helt frivilligt.

Så, du kan delta i de aktiviteter som intresserar dig och de "Prakticum" (se nedan) lektioner som du vill.

På detta sätt har du så mycket ledig tid som möjligt, men samtidigt så vet du att du kan delta i extra lektioner son hjälper dig att förbättra din spanska, plus en aktivitet varje dag.

Camino Campus fördelar:

  • 2-4 extra tillval "Prakticum" spanskalektioner per vecka - se nedan.
  • Bekvämligheten av att bo direkt ovanför skolan, så ingen tid eller kostnad för att resa till och från skolan varje dag
  • Bo i hjärtat av Barcelona! Vår skola och bostad ligger bara 10 minuters promenad från Plaza Catalunya.
  • Studentboendet på skolområdet är indelad i 9 lägenheter med luftkonditionering, fullt utrustat kök, plattskärms-TV och 2 badrum per lägenhet.
  • Gratis trådlöst internet i varje rum.
  • Rum med privata badrum finns.
  • Solterrasser på taket av vår studentboende - perfekt för avkoppling efter klass, eller i helgen.

Välj att bo i vår studenlägenheter på skolområdet och njuta av alla våra Camino Campus fördelar, utan extra kostnad! Vi vill erbjuda den allra bästa servicen till våra studenter, så att du verkligen njuter av din tid i Barcelona, och lär dig så mycket spanska som möjligt.

Du kommer att njuta av din vistelse i Barcelona ännu mer, med massor av aktiviteter som erbjuds, och kan få extra självförtroende i att tala spanska, delta i 2-4 extra praktiska lektioner i spanska per vecka kostandsfrifri  - om du vill!

Typiska 2 veckor aktivitetsprogram:

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
Första veckan Besök ett köpcentrum och praktik shoppa ordförråd  Promenera genom de gotiska kvarteren och lära dig mer om dess historia Besök på Picasso museet  Modernistiska rundtur i Barcelona  Besök Boqueria marknaden: språkträning för shopping och mat Promenera genom Sarrià kvarteren och smaka den mest kända "patatas bravas" i Barcelona på Bar Tomas Spela voleyball på stranden
Andra veckan Rundtur i centrum av Barcelona Rundtur på de typiska designbutikerna i Gràcia kvarteren Titta på en film på Film Insitute i Barcelona Cykeltur från Vila Olimpica och Barceloneta Vermouth rundtur av de typiska vinbutiker i staden Rundtur på de försäljningsställen i staden Picknick i Ciutadella Parc

Prakticum Lektioner:

Dessa är inte formella kurser, men är praktiska sessioner, som syftar till att ge dig massor av extra praktik. De kommer att förstärka den spanska du lärt dig i klassen, och hjälper dig att få förtroende att använda språket snabbare. 

Typiska 2 veckor Prakticum lektioner:

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag
Första veckan Vokabulär och användbara fraser för shopping  Survival spanska, vardagslivet (köpa biljetter, begär riktningar etc. ..) Vokabulär och användbara fraser i en bar / restaurang Motion ordförråd och utomhus
Första veckan Matlagningskurser och mat ordförråd / Lär dig att göra sangria  Ljud och lyssnande praktik / Uttal: sjunga en sång Skrivövningar: Skript för studenternas egna erfarenheter och en tävling  Beskrivning på spanska: Låt oss spela Taboo! 

 Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2018 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona