Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Boende i Barcelona

Superba Delade lägenheter Superba Studentrum Spanska värdfamiljer
Delade lägenheter Studentrum Arrival


1. Högkvalitativa studentlägenheter vid skolan

Om du vill bo precis i Barcelonas centrum, välj då någon av våra ´Högkvalitativa studentlägenheter´, belägna i samma byggnad som skolan, i Barcelonas stadskärna. Du kommer här att dela lägenhet med andra studenter från vår skola.

Följ den här länken för mer information.


2. Högkvalitativ studentbostad

Om du även vill bli serverad måltider, välj då vår Högkvalitativa studentbostad, belägen i samma byggnad som våra Högkvalitativa studentlägenheter, precis ovanför skolan, i Barcelonas centrum. Du kommer här att dela boende med andra studenter från vår skola.

I varje Högkvalitativ lägenhet och i de Högkvalitativa studentrummen ingår FRI trådlös Internettillgång, vilket inte är tillgängligt vid de andra boendealternativen.

Följ den här länken för mer information.


3. Spanska värdfamiljer:

Vi kan ordna boende åt dig i någon av våra noga utvalda Spanska värdfamiljer.

Följ den här länken för mer information.


4.Standardlägenheter med självhushåll:

Du kan välja att bo i en Standardlägenhet med självhushåll, vilken du kommer att dela med infödda spansktalande personer eller med andra internationella studenter. Dessa lägenheter är inte belägna i samma byggnad som vår skola och är ett billigare alternativ.

Följ den här länken för mer information.

 5. Standard studentbostad:

Du kan även välja att bo i en Standard studentbostad, med eller utan ingående måltider. Denna bostad är inte belägen på samma plats som vår skola och kommer att delas med infödda spansktalande personer och ibland även med andra internationella studenter. Till skillnad från lägenhetboendet, kommer du här inte att kunna tillaga dina måltider själv.

Följ den här länken för mer information.


Privata studiolägenheter:

Vi erbjuder även boende i Privata studiolägenheter i Barcelona, om du inte skulle vilja dela lägenhet med andra studenter.

Följ den här länken för mer information.


6. Ankomst

De flesta av våra studenter anländer till sitt boende på söndagen innan kursstart och beger sig av på lördagen efter kursens slut. Dock är det ofta möjligt att anlända en dag tidigare eller bege sig av en dag senare, men naturligtvis tillkommer en extrakostnad för dessa nätter.

Om du önskar att förlänga vistelsen i din bostad efter kursens slut eller om du skulle vilja boka boende åt en vän eller släkting som inte kommer att delta i en språkkurs vid vår skola, kan vi normalt sett ordna detta åt dig, såvida boende finns tillgängligt.

Även efter att du har läst all information angående våra boendealternativ i Barcelona, kanske du fortfarande har frågor om vilket boendealternativ som skulle passa dig bäst.

Vi lägger stor vikt på att du ska hitta ett boende som passar dig perfekt, samt göra din vistelse så trivsam som möjligt.

Var vänlig och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Följ den här länken för att kontrollera tillgängligheten på någon av våra kurser eller boendealternativ.


Camino Barcelona sites:
  Accommodation in Barcelona
  Alojamiento en Barcelona
  Modalita di alloggio a Barcellona
  Unterkunft in Barcelona
  Accommodatie in Barcelona
  Hébergement à Barcelone.
  Alojamento em Barcelona

 Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona