Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Standardlägenheter med självhushåll


Många av våra studenter väljer att bo i en standardlägenhet i Barcelona. Dessa lägenheter har kök, badrum, vardagsrum och tre eller fyra olika sovrum och de flesta studentlägenheterna har även balkonger. Oftast är det fyra till sex studenter som bor tillsammans i varje lägenhet och det är både spanska och internationella studenter. Att bo i en standardlägenhet med självhushåll är ett perfekt val om du önskar att laga din egen mat och om du vill uppleva hur det är att dela en lägenhet med andra. En standardlägenhet med självhushåll ger dig total självständighet, samtidigt som det är ett perfekt tillfälle att träffa nya vänner.

Standardlägenheterna är möblerade och fullt utrustade och de har både tvättmaskin och tv. Du kan välja att bo i ett enkelrum eller i ett delat dubbelrum

Våra standardlägenheter i Barcelona är alla belägna inom antingen gångavstånd från skolan eller inom 20 minuter med allmänna transportmedel.

Vill du vara säker på att du blir placerad i ett boende som är beläget bara tio minuter från vår spanska språkskola och i centrala Barcelona? Då ska du välja våra superba studentlägenheter med självhushåll. Dessa lägenheter har även högre kvalitet än våra standardlägenheter.


Läge: Alla våra delade standardlägenheter är belägna max. 20 minuter från vår skola, med allmänna transportmedel. Vissa lägenheter är belägna inom gångavstånd till vår skola.
Typ av rum: Enkelrum och delade dubbelrum (med två sängar).
Måltider: Inga måltider är inkluderade. Studenten lagar själv all sin mat.
Ankomst/avresa: Större delen av våra studenter flyttar in i lägenheterna på söndagen innan deras språkkurs startar och flyttar ut på lördagen efter det att kursen har avslutats. Du kan ibland även flytta in en dag tidigare eller flytta ut en dag senare. En extra kostnad tillkommer då.
Nycklar: Varje student får en egen nyckel när de anländer.
Deposition: En deposition på €150 krävs som du betalar till skolan efter det att du anlänt till Barcelona. Depositionen betalas tillbaka till dig om inget har försvunnit eller fördärvats i lägenheten, innan du avslutar din kurs.
Övrigt: (i) Om vänner, gifta par eller en pojkvän/flickvän vill dela ett rum, går detta oftast att ordna.
(ii) Sängkläder finns att tillgå, men inte handdukar.

Om du önskar att bo i ett delat rum, men reser ensam, kan du boka en del i ett delat dubbelrum i våra standardlägenheter och du kommer då att få dela det med en annan student från vår skola, som har samma kön som du. Vi försöker alltid att placera studenter som är i samma ålder i samma rum.

Om du vill boka in en extra natt eller om du vill dela boendet med en vän, släkting eller en pojkvän/flickvän som inte ska läsa en spansk språkkurs på vår skola, meddela oss detta.

Om du har några speciella behov när det gäller mat, om du har några allergier eller om du har några sjukdomar som du vill att vi ska veta om, meddela oss även detta.

Vi kollar alltid upp med våra studenter så att de är nöjda med sitt boende under sin språkresa i Barcelona. Om studenten på grund av olika orsaker inte skulle trivas i sitt boende, kommer vi att göra allt vi kan för att rätta till det.

Om du efter att du har läst igenom informationen om våra delade studentlägenheter i Barcelona har frågor om vilken typ av boende som skulle passa dig bäst, tveka inte att kontakta oss. Det är väldigt viktigt för oss att du som student, trivs med ditt boende under din spanska språkresa.

Klicka på denna länk om du vill ha mer information om tillgänglighet på våra spanska språkkurser och vårt boende.


Camino Barcelona sites:
  Shared Student Apartments in Barcelona.
  Apartamentos compartidos por estudiantes
  Appartamenti in condivisione per studenti
  Wohngemeinschaft
  Gedeelde studentenappartementen
  Colocation en appartement à Barcelone.
  Apartamentos de estudantes partilhados em Barcelona.

 Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona