Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Varför ska du välja Camino Barcelonas spanska språkskola?

Vår skola erbjuder högkvalitativa spanska språkkurser och den är belägen mitt i hjärtat av Barcelona, i en underbar byggnad med en solterrass och en stor lummig trädgård.

Varför ska du välja att studera spanska på Camino Barcelonas spanska språkskola?

  • Vår luftkonditionerade skola är välutrustad
  • Vi har hög kvalitet på våra spanska språkkurser
  • Allt vårt boende är centralt beläget
  • Vi ger alla våra studenter individuell hjälp
  • Vi har ett internetcafé med fri Internet-Access
  • Små klasser med maximalt 10 elever per klass
  • Skolan är belägen i en vacker byggnad med en stor lummig trädgård
  • Vår skola är belägen bara 5 minuter från Plaza Cataluña
  • Våra lärare är väldigt kvalificerade och de är ursprungligen från Spanien
  • Vi har ett brett utbud av kulturella aktiviteter, utflykter och guidade turer

Vår skola

Vi skiljer oss från andra spanska språkskolor i Barcelona och även byggnaden som vår skola är belägen i är olik många andra. Vi har en stor, privat, lummig trädgård som är väldigt populär bland våra studenter under rasterna och efter det att skolan är slut för dagen.

Våra lärare

Alla våra lärare har spanska som modersmål. De har en universitetsexamen och de är speciellt utbildade för att lära ut spanska som ett utländskt språk. Lärarna på Camino Barcelona vet hur man lär ut spanska och hur man gör studierna intressanta och roliga. 

Våra spanskalektioner

Vi undervisar i underbara, rymliga och luftkonditionerade klassrum. Alla med stora fönster som släpper in mycket solljus och skapar en förstklassig miljö att lära sig spanska i. Vi har aldrig mer än 10 elever i varje klass, oftast har vi klasser med runt 7 elever i varje klass.

Skolans internetcafé

Vår skola har ett stort internetcafé och med utsikt över skolans underbara trädgård, finns här gratis och obegränsad Internet-Access för alla våra studenter. Skolan är också utrustad med WIFI så att studenterna kan använda sina egna bärbara datorer och det är helt gratis.

Vårt kulturella program

Vi organiserar ett brett kulturellt program som inte bara är till för att våra studenter ska praktisera sina spanska språkkunskaper, utan också för att de ska träffa nya vänner och verkligen njuta av sin fritid samtidigt som de studerar spanska på vår skola i Barcelona. Vi erbjuder guidade turer till olika intressanta platser i Barcelona, utekvällar med lärare, olika fester på skolan, spanska filmkvällar och föreläsningar i spansk kultur under eftermiddagar. Dessa föreläsningar behandlar ämnen som ”Spanien i dag” och ”Spanska filmer”.

Skolans läge

Vår skola kunde inte vara placerad på en bättre plats - på Consell de Cent och mellan två av Barcelonas högst ansedda gator, Paseo de Gracia och Rambla de Cataluña. På fem minuter når du Plaza Cataluña och Gaudis berömda Casa Batlló och ‘La Pedrera ligger bara runt hörnet. När du tar ett steg ut på gatan utanför skolans byggnad befinner du dig mitt i hjärtat av Barcelona. Omringad av Barcelonas mest intressanta platser är du nära alla de bästa affärerna och restaurangerna. Det finns inte många platser som slår läget som vår skola har. Så var passar det bättre att studera en spansk språkkurs än på vår skola i Barcelona

Våra studenter är viktiga

Våra studenter är väldigt viktiga för oss och vi vill att du som student ska lära dig spanska samtidigt som du upptäcker Barcelonas underbara stad och njuter av din tid med oss. Vi behandlar alla studenter med stor respekt och vi ger varje student individuell uppmärksamhet. Innan kursen påbörjas ger vi dig råd och tips om vilken kurs du bör ta och vilket boende som skulle passa just dig. När du anländer till skolan går vi noga igenom dina spanskakunskaper, så att du blir placerad i en klass som passar dig och den nivå du har på dina spanska språkkunskaper. Vi ser till att du trivs i det boende som du har valt. Under din språkresa kommer vi regelbundet att kolla upp så att du är nöjd med din språkkurs, att du trivs i ditt boende och att du har roligt och njuter av din tid i Barcelona. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en underbar upplevelse med oss i Barcelona. Detta så att du vill komma tillbaka och så att du kan rekommendera oss till alla dina vänner. 

Klicka pä denna länk om du vill ha mer information om vårt kulturella program.

Klicka på dessa länkar om du vill ha mer information om vårt boende i Barcelona eller våra spanska språkkurser i Barcelona.

 Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona