Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Vår Kulturprogram - 7 aktiviteter i veckan!

Barcelona är en underbar plats att lära sig spanska, en stad med vackra byggnader, underbar livsstil, historia, kultur, bra shopping och fritidsaktiviteter, plus kilometer av gyllene sandstränder - unik, helt till skillnad från var som helst annars!

För att hjälpa våra studenter att upptäcka allt som finns att se och göra i Barcelona, samt roa sig och praktisera spanska som de lär sig på sin kurs, vi organisera ett omfattande kulturprogram, består av 7 aktiviteter per vecka, en aktivitet varje dag, inklusive helger.

Du kommer normalt åtföljas av en av våra lärare på dessa aktiviteter, så att du får fler möjligheter att öva sin spanska, och ofta se platser som bara lokalbefolkningen känner till! Många av dessa aktiviteter är gratis och andra på bara en liten kostnad.

Dessa är några av de typiska aktiviteterna:

1. Guidade vandringar med handledare

Eftersom vår skola är belägen i centrum av Barcelona, på bara 7 minuters gångavstånd från Plaza Cataluña, finns det många intressanta platser i närheten av skolan. Normalt organiserar vi minst en guidad vandring per vecka. Vi tar eleverna till platser som t.ex de gotiska kvarteren, Montjuic (där den olympiska stadion är), Gaudís Parc Güell, den olympiska hamnen, Las Ramblas osv.


2. Välkomstskål

Varje vecka kommer nya studenter till vår skola. Då brukar vi normalt hålla en "Välkomstskål" på kvällen för alla elever, där vi bjuder på en drink i baren i närheten av skolan. Detta ger alla studenter möjlighet att träffas och är också mycket populärt bland våra gamla studenter, som är naturligtvis mycket intresserade av att möta de nyanlända!


3. Utekvällar med en handledare

Ett bra sätt att upptäcka Barcelona är att gå med våra lärare på en kväll ute. Vi träffas normalt på skolan och sedan går vi på en "Tapas tour" eller "Salsa night" eller en "konsert". Våra lärare känner verkligen Barcelona väl och dessa kvällar är verkligen populärt bland våra elever. Du betalar bara för dina egna drycker och mat - guidad tur och extra spansk praxis är gratis!


4. Utflykter under helgen

Vi organiserar även utflykter till lokala platser av intresse såsom klostret Montserrat, Dali-museet i Figueres, dagsutflykter till Girona, Sitges, Tarragona eller "Tossa de Mar".


5. Paella på skolan taket översta terrasser

Vi erbjuder regelbundet en paella och sangria aktivitet på våra solterrasser, som ligger på toppen av vår skolbyggnad. En av våra lärare, Pedro, kockar paella framför våra elever, förklarar hur man förbereder en riktig spansk paella! Han visar också eleverna hur man blandar en riktigt bra spanska sangria. Efter 45 minuter av matlagning, eleverna äter paella och dricka sangria! Liksom alla våra dagliga aktiviteter, är paella och sangria aktivitet ett bra sätt för våra studenter att lyssna på och använda den spanska de lärt sig i klassen, lära sig något riktigt intressant om Spanien och spansk kultur, och också verkligen njuta av själva! ( Pedro håller paella, till vänster ).


6. Och mycket mycket mer!

Vi expanderar ständigt vår verksamhets program, baserat på önskemål från våra elever. Ovanstående är bara några av de aktiviteter som vi erbjuder! För senaste information, besök vår Facebook-sida och se vår bildgalleri.Camino Barcelona sites:
  Cultural activities program at Camino Barcelona.
  Nuestro programa de actividades culturales
  Il nostro programma di attivita culturali
  Unsere kulturellen Aktivitaten
  Ons cultureel programma
  Programme culturel à l’école Camino Barcelona.
  Programa de actividades culturais.

 Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona